Zwangerschapsconsult

Hoera gefeliciteerd je bent zwanger!

Een prachtige periode in je leven, en een tijd waarin het belangrijk is om goed voor jezelf en je ongeboren kind te zorgen. Bij Natuurlijk aan Tafel kun je terecht voor voedingsconsulten voor aanstaande moeders.

Je krijgt van mij een korte online vragenlijst toegestuurd. En je mag een aantal dagen een voedingsdagboek bijhouden. Het consult vindt plaats in mijn praktijk in Laren. We kijken naar wat voor jou en jouw baby het optimale en meest gezonde voedingspatroon is. Wat mag je niet eten? Wat is juist heel gezond? Hoe zit het met supplementen en welke neem je dan?

 

Aan bod komen: de ontwikkeling van jouw baby, een korte antroposofische kijk op zwanger zijn. Wat gebeurt er in je lichaam en welke processen vinden er plaats.  Welke voeding past daarbij? Ook levensstijl en verzorgingstips komen aan de orde. Bovendien zijn de meeste zwangerschapskwalen (in overleg met de verloskundige) op natuurlijke wijze te verzachten of verhelpen.

Het consult omvat:

  • Koffie, thee & gezond tussendoortje.
  • Hoe voed je jezelf en je ongeboren kind zo optimaal mogelijk, zodat je je kindje een goede start geeft en jij fit aan de kraamtijd begint?
  • Een voedingsplan op maat met praktische tips en adviezen.

  • Een natuurlijk verzorgingsproduct cadeau.
  • Begeleiding bij overige voedingsvragen tot aan jouw bevalling. (per e-mail of telefoon)
     

Tip!

Je kan het zwangerschapsconsult tijdens ieder moment van je zwangerschap volgen. Ben je al bijna uitgerekend, dan pas ik het consult graag aan en krijg je advies voor de laatste weken van je zwangerschap en de kraamtijd. Omgekeerd kan natuurvoeding ook voor vrouwen met een kinderwens een uitkomst zijn.